Dione

Drakenridge Dione of Herathas

Född: 4 Juni 2013
HD A/AD 0
Mentaltest: BPH
Utställd: VG
Mankhöjd: 63 cm
Vikt: 35 kg

Dione är vår första Rhodesien Ridgeback och vår familjs första hund. Vi fick äran att få köpa henne från Drakensridge Kennel, Ellinor Nordgren Drakensjö i Åkersberga. Ellinor har 37 års erfarenhet av denna otroligt fina ras. Hon har funnits vid vår sida under hela vår tid som ägare till Dione och nu är hon vår mentor till vår första valpkull. Ni kan läsa mer om henne och hennes hundar på www.drakensridge.se

Dione är en underbar RR tik. Hon är vänlig, trygg och kärleksfull och älskar att spendera sin tid med sin familj. Att springa på stranden i full fart så sanden yr är något hon gärna gör och ser hon att matte och husse tar på sig träningskläderna står hon ivrigt vid dörren för att få följa med ut på joggingturen. Spårar gör hon mer än gärna och hon kommer "oftast" snabbt på inkallning. 

Dione är lekfull och älskar att leka med andra hundar. Hon låter nästan aldrig, men hon har koll på vilka och vart det går andra djur och människor. 

Efter en lång dag älskar hon att spendera tiden med att mysa i soffan i sällskap med familjen. Är det lite plats i soffan lägger hon nosen på oss och tittar oss rakt i ögonen. Hon viker inte sina vackra ögon utan väntar tills vi givit plats till henne.

Vi är så tacksamma att få äga vår otroligt fina Tik Dione och vi ser fram emot nya lika fina, friska och pigga Dione valpar.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)